Ezúttal Max rozsos-diós kenyerét próbáltam ki...tekintettel családom dióval való negatív viszonyára, csökkentett adagban, szinte csak a magam részére.
Tudtom én, ha sütiben nem, akkor kenyérben meg pláne nem tudom velük "megetetni", de megmondom őszintén, nem is igazán akartam, mert nekem nagyon bejött.
Annyi a változtatás az eredeti recepthez képest, hogy napraforgó olajjal készült és a teljes kiőrlésű rozsliszt mellé kenyérlisztet használtam.
Sajnos a kép minősége megint nem az igazi, a kenyér sokkal finomabb, mint amilyennek látszik:-)))
Oyinkan Braithwaite - Hugicám, a sorozatgyilkos
-
Először is megpróbálom megmagyarázni, hogy mi lehet az oka annak, hogy ez a
könyv csak 81 százalékos értékelésű molyon, Goodreads-en pedig csak 3,8.
Nézzük...
4 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése