...nagyon finom!
Az alapötlet innen származik.
Annyit módosítottam rajta, hogy nagyobb formában, csak egyszerű, hagyományos kakaós piskótalapot sütöttem 6 tojásból (kevés olajat, ehhez 1 dl-t ) szoktam időnként beletenni.
A krémhez nem kakaóport, hanem csak jófajta csokoládét használtam, fél liter tejszínhez 10-15 dkg, ezt kevés tejszínben felolvasztottam, a többi tejszínnel elkevertem, kihűtöttem, majd habbá vertem.
Összeállítás: a piskótalap vízszintesen kettévágva, rá a habos krém fele, majd jó sok banán, erre olvasztott csoki, ami kis hűtés után gyorsan megszilárdul...utána jöhet a maradék habos krém, majd a piskóta másik fele... tetejére maradt még krém, erre banánkarikák, majd kapott az egész ismét egy adag olvasztott csokiöntet.
Nagyon finom volt!
Húúúú Marika én már a látványától is hízásnak indultam! Hátha még bele is kóstolnék! Nagyon fincsi lehet.......hm...
VálaszTörlésezt is meg kell sütnöm!
Szép estét Nektek!
Erika
Köszi! Hát, így külsőre nem egy cukrászati remekműnek látszik, de az íze..... magáért beszél(t).
VálaszTörlésTényleg érdemes kipróbálni.
Aztán úgyis letekered a kalóriát:-)))