Tudom, hogy ezek a fotók se túl bizalomgerjesztőek, de így néztek ki, ahogy kivettük a sütőből. Régen és mostanában:-)
Szeretjük a grillcsirkét, frissen, melegen, hidegen, másnaposan...
Van egy jó öreg grillsütőnk is, olyan egy csirkés, de nem nagyon szerettem soha, mert a tisztítása nagyon macerás. Ráadásul mikor még állandó jelleggel sokan voltunk, egy csirke nem volt elég, akkoriban egymás után kellett sütögetni folyamatosan. vagy egyik nap is, másik nap is :-)
Aztán sok éve, az interneten olvastam a "perverz csirkékről", gondoltam ezt tesztelni is kell, megtettem.
2006-ban készültek az első sörös dobozon ülő grillcsirkéink...rögtön hárman:-) a dobozokban ekkor csak víz volt, hogy legyen súlya
Grillpipik 2006-ban vízzel töltött sörös dobozokon, só és olaj társaságában:-) sültek.
Ők 2014-ben, már fél-fél doboz sörön csücsülnek, és házilag készült szárnyas fűszerkeverékkel, olajjal, sóval vannak bedörzsölve.
Belsejükbe almaszeleteket tettem, egyiknél közel került a nyakánál a bőréhez, és kicsit karamellizálódott:-) is.
Ahogy kivettük a sütőből, ezekből intenzív almás-sörös illat gőzölgött.
Belsejükbe almaszeleteket tettem, egyiknél közel került a nyakánál a bőréhez, és kicsit karamellizálódott:-) is.
Ahogy kivettük a sütőből, ezekből intenzív almás-sörös illat gőzölgött.
Persze azért a közbeeső években is ettünk grillcsirkét, ha jó helyen jó fajtát, jó áron tud készen venni az ember,
nem biztos, hogy megéri otthon bíbelődni vele.
Természetesen, ha valaki abban a szerencsés helyzetben van, hogy a pipi a kertjében kapirgáló,
akkor azt nem lehet überelni
:-)
nem biztos, hogy megéri otthon bíbelődni vele.
Természetesen, ha valaki abban a szerencsés helyzetben van, hogy a pipi a kertjében kapirgáló,
akkor azt nem lehet überelni
:-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése